Betalen in de winkel

In de winkel te Gent kan je naast cash ook betalen met je bank- of Visa-kaart. Ook Payconiq is een snelle en veilige manier die in de winkel kan worden gebruikt.

Bij een online reservatie van spellen die je wenst op te halen in de winkel betaal je pas in de winkel bij ophaling. Heb je een kortingscode? Vergeet deze dan zeker niet mee te brengen.

Online betalen

Indien je er voor kiest om jouw bestelling door de Spelgezel te laten verzenden dan kan je online betalen via Payconiq. Payconiq is een snel en veilig betaalmiddel die onze voorkeur geniet.

Is betalen via Payconiq voor jou niet mogelijk, dan kan je betalen met je bank- of Visa-kaart. Je zal naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay worden doorverwezen, om daar de betaling in orde te maken. Eens de betaling is afgerond zal je terug naar de website van de Spelgezel worden doorverwezen.

Indien geen van deze opties voor jou mogelijk zijn, dan kan je het bedrag overschrijven naar rekening BE78 7360 4756 1386 met als mededeling de bestelcode. Hou er wel rekening mee dat deze optie enkele dagen kan duren alvorens het geld door de Spelgezel is ontvangen.

Welk betaalmiddel je ook kiest, je moet altijd een bevestigingsmail van de Spelgezel ontvangen. Check eventueel je spam folder.

Transactiekosten

Er worden geen transactiekosten - zowel online als in de winkel - aan de klant aangerekend.

Het betaalproces werd onderbroken

Na het plaatsen van jouw bestelling moet je steeds terug op de website van de Spelgezel terrecht komen en een bevestiging via mail ontvangen. Stuur zeker een mailtje indien er toch iets fout loopt.

Ik heb geen bevestiging ontvangen

Check zeker je spam folder in je mailbox. De website stuurt steeds een mail met alle bestelgegevens. Kan je deze mail niet terugvinden? Neem dan contact op met de Spelgezel.