Spelers werken als chef-koks in een gerenommeerd Italiaans restaurant om hun kookkunsten zorgvuldig te verfijnen en punten te verdienen door de klanten hun meest gewenste pizza's te bakken en te serveren.
Er worden 4 dobbelstenen gegooid en gesorteerd op het speelbord, deze bepalen welke schijfjes deze ronde met ingrediënten mogen worden belegd. Spelers kiezen vervolgens 1 ingrediëntenkaart en kiezen een locatie om op hun bord te spelen. De kaart bepaalt het aantal vakjes dat hun pion beweegt en dus waar een ingrediëntenfiche kan worden toegevoegd aan een stuk pizza.
Zodra alle spelers de plakjes met ingrediënten hebben bedekt, hebben ze de kans om een wachtende klant te bedienen. De klanten zijn erg veeleisend en zullen alleen bepaalde soorten pizza's eten.
Door de klanten tijdig en zo vaak mogelijk het type pizza te serveren dat ze willen, wordt de overwinning behaald.
Na 6 ronden is de speler met de meeste overwinningspunten de geliefde pizzabakker en wint het spel.